Benvolgut / da :

A 1GLOBAL TRANSLATORS tenim el costum, quan un client treballa per primera vegada amb nosaltres, d’enviar-li aquesta carta de benvinguda i agraïment per confiar en nosaltres.

Esperem estar en tot moment a l’alçada de les vostres expectatives. Us demanem que ens informeu de tot allò que no sigui del vostre gust per a poder adoptar les mesures oportunes.

Així mateix, aprofito l’avinentesa per a comentar que, a efectes que les traduccions s’ajustin el màxim possible a les vostres necessitats i preferències, si ho desitgeu, teniu l’opció de facilitar-nos la següent informació (encara que no és en absolut necessari):

-Glossari de termes i abreviatures utilitzat en la vostra empresa (en cas de que existeixi).

-Algun text sobre els temes tractats en la traducció redactat per la vostra empresa en el idioma en que es realitzarà la traducció (a efectes d’utilitzar una terminologia afí amb la que s’utilitza normalment en la vostra empresa)

-Ús que es donarà a la traducció en qüestió i tipus de destinataris a qui va dirigida.

– Si preferiu una redacció més adaptada a l’estil habitual en el idioma de destí o una redacció més literal.

També s’adjunten 2 eines per a assegurar la qualitat de les nostres traduccions, per si desitgeu que es modifiquin per a vosaltres:

-Algun dels glossaris que enviem al nostre equip de traducció, que permeten veure el tipus de terminologia i l’estil que utilitzem.

-Política de Qualitat de 1Global Translators, en la que s’inclouen els estàndards de qualitat per a les traduccions i els procediments i criteris que es segueixen.

Si teniu preferències que difereixen de les esmentades eines, no dubteu en indicar-ho i prepararíem un Glossari i unes Instruccions de Treball especials per a la vostra empresa.

(EL SEGÜENT NOMÉS S’ENVIA EN CAS QUE NO S’HAGI ENVIAT ABANS I S’ESTIMI CONVENIENT:)

Per últim, us enviem també:

– Díptic de la nostra empresa

Com podreu veure, 1Global Translators és una empresa orientada a traduccions de qualitats altes, per això contem amb un equip de més de 1.000 professionals nadius per a les diferents especialitats. Així mateix, hem desenvolupat un rigorós Sistema de Procediments i Controls de Qualitat d’acord amb la norma de qualitat ISO 9001:2000 que ens permeten un nombre de traduccions no conformes inferior a l’1%”.

D’una altra banda, el nostre sistema de gestió de projectes permet fer traduccions molt llargues en terminis molt breus.

Així mateix, adjuntem el document “Dades client facturació” que agrairíem ens retornéssiu degudament complimentat per a poder donar-vos d’alta en la nostra base de dades.

La millor recompensa al nostre esforç es veure dia a dia la satisfacció dels nostres clients, entre ells clients de gran nivell d’exigència en diferents sectors com, a mode d’exemple, PriceWaterhouse Coopers, Ernst & Young, Cuatrecasas Abogados, Garrigues, Linklaters, Banesto, Deutsche Bank, Chupa Chups, Toysrus, Sun Microsystems, Retevisión, Wanadoo, Royal Caribean, Kettal, Iberdrola, Sol Melià, Sogo, ThyssenKrupp o l’Embaixada del Canadá.

Resto a la vostra disposició per a tot allò en què us puguem ajudar.

Rebeu una cordial salutació,

INDICAR NOM

Gestor de Traduccions i Interpretacions

1G Serveis de Traducció

1GLOBAL TRANSLATORS

Traduccions i Interpretacions

Página Web:

www.1globaltranslators.com

Servicios de traducción Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes 392 5º 2ª – 08015 Barcelona – 93 228 92 58

Servicios de traducción Madrid
Velázquez 94 1º – 28006 Madrid – 91 128 05 40

Servicios de traducción Sevilla
Paseo de las Delicias 1 2ª Plta. – 41001 Sevilla – 95 511 26 34

Servicios de traducción Valencia
Cirilo Amorós 6 Pta. 1ª – 46004 Valencia – 96 111 82 64

Email  humanresources@1globaltranslators.com

===================================================================

Aquest e-mail pot contindre informació confidencial i privilegiada.
Es prohibeix la seva lectura, ús, divulgació, o distribució no autoritzada.
Si no és el destinatari, li preguem que el retorni al remitent
i destrueixi totes les còpies d’aquest missatge.
Manuals d’usuari F-05-301-05